BSB552 / RedMarLitter Е ПРЕДСТАВЕН В ОНЛАЙН МОРСКОТО РОУДШОУ НА INTERREG

Намаляване на шрифта - | Нормален | Увеличаване на шрифта +

Навлизаме в нов период на финансиране и навсякъде в Европа се изграждат нови програми на Interreg, предлагащи възможности за морско сътрудничество.

Видеоклиповете „Има ли значение морското сътрудничество?“показват колко многообразно може да бъде морското сътрудничество на Interreg. За тази цел те включват конкретни проекти за морско сътрудничество и техните резултати, за да направят сътрудничеството на Interreg по -осезаемо.

Проектът BSB552 / RedMarLitter „Иновативни техники и методи за намаляване на морските отпадъци в крайбрежните райони на Черно море “ е единствения проект от Програма Черноморски басейн 2014-2020, който беше избран да участва в тази инициатива на Interreg.

Видеоклиповете са достъпни за цялата морска общност на Interreg, за да популяризират финансирането от страна на Interreg за морски проекти и възможностите, които предоставя.

Има общо пет видеоклипа, достъпни за безплатна промоционална употреба: една общоевропейска и четири регионални версии-югозападна, югоизточна, северозападна и североизточна версия. Общоевропейското видео включва общо 5 проекта от цяла Европа, а другите- по 2-3 примерни проекта от съответния регион на Европа.

BSB552 / RedMarLitter е представен и в общоевропейската и югоизточната версии.

 

Последно обновена на 12 август, 2021

Споделете в:

Още новини